DAY DREAM


JUST HUMANLazy sunday..
Hade gäster över, lekte och gjorde läxor med en 6 årig tjej. Kul är det att vara barn, man inser det bara när man blir vuxen tyvärr. 


Vi bara kräver saker nuförtiden... 

VICHY MAKE UPMärket Vichy har gjort ett nytt mineral puder som ska vara både vårdande för huden och även halv täckande. 


Har provat den en gång, den verkar vara bra. Ska se om den håller vad den lovar.

Priset är 28 € 

ITALIEN DINNERIkväll tänkte vi gå ut och äta middag med våra vänner. Kan inte tro att det är redan höst, inte riktigt som i Sverige men kyllan börjar kännas mest på kvällarna.


Åt tonfisk gjort på italiensk sätt,  under middagen vi alla fyra drack tre flaskor vitt vin. Sen åkte vi vidare till en lounge bar och drack drinkar. 

Lyckad kväll ! 

PRADA BALLERINASInget nyhet om hur mycket jag älskar skor. Är såååå himla glad för den finaste presenten med Prada ballerinas !! 


Mina ögongodis .. 


Italiensk mode äger i hela världen. Ännu en till par i mitt lilla kollektion av skor.

Blessed !! 

SEA IN SEPTEMBERTvå veckor sen så var jag vid havet här i Italien, två underbara dagar i mitten av september. Älskar stranden, vattnet, himlen och solen. Run for your own happiness !! 

CHAMPAGNE DINNER

 
Tonight's dinner and champagne ! 
 
Idag är det en riktigt höst dag, det blev middag i en av mina favorit restaurang.
Maten är utsökt här och väldigt trevligt personal.

MUST HAVE PRODUCTS SISLEYJag kan inte leva utan de två nu efter jag har använt de i någon månad.


Peeling använder jag en gång i veckan max två, man lämnar den på ansikte i 3 minuter sen tar man bort den med fingrarna i små rörelse.

Masken är det bästa som jag någonsin provat den är en fuktbomb och ger en jättefin resultat, använder den 2 ggr i veckan eller när jag behöver mer fukt.
Sisley kostar en hel del men det är lyxprodukter som är gjorda på det bästa sätt och ger alltid den resultaten som den lovar. 


RSS 2.0